lördag 28 juli 2007

Vilken tomhet

Lika snabbt som de kom försvann de! Gästerna alltså. Så fort det går när man har roligt, äter gott, tjötar lite och tar dagarna som de kommer (Liseberg och shopping har temat varit).Nu känns det tomt och lite konstigt, att vara 8 i familjen och 3 är liksom skillnad. Sitter och tänker på vänner. Det är så skönt med vänner som man bara kan "koppla på" när man träffar trots att det gått 7 månader sedan sist så är det som om vi träffades igår. Ibland kan det gå år mellan våra möten, men så är det bara att fotsätta samtalet där man slutade!

Ett annat tema för dagarna har varit fisk och skaldjur! Det är gott!

Nu är det bara tyst och vi får väl deppa en stund...Barnen tvingade mig att genast kolla om vi inte kunde ta första bästa tåg upp för att träffa dem snart igen!!

Nu skall jag förbereda en av gudstjänsterna tills i morgon, jag håller på att spela ihop till semesterkassan!

2 kommentarer:

Björn sa...

Fisk och skaldjur är väldans trevligt och inte minst mycket gott! Vi äter det alldeles för lite, jag skulle kunna leva bara på det!

cm sa...

Ja, visst är det skönt med sådana "koppla-på-vänner"! Och härligt med folk som är spontana, som vill komma hem till en och stanna ett tag, och bra att vi vill ta emot dem med open hands :)
/M (fru bäver)