fredag 13 juli 2007

Mys

Det är viktigt med mys tycker tvåan, hon var väl inte på topphumör idag när hon avhämtades i seglarskolan, idag var det inte hennes dag. Motorbåt blev det för vinden var LÄSKIG!! (Perfekt tyckte hennes mor och dessutom var det bågot konstigt gult som lyste på himlen). Något uppiggande behövdes för humöret...ja det var inte på topp. Det fick bli thaimat i soffan medan hon fick välja tv-program... Kan ni gissa?? FEL!FEL! Det blev ett program om fiske på Cuba (den här damen har lite speciella intressen nämligen!!)

Appropå intressen så har tvåan nu ett stort intresse för fransk kultur och speciellt franska ostar! På hemköp häromdagen fick vi leta en lång stund, men jo, vi hittade en fransk ost som hon avnjöt på ett kex tillsammans med en kopp te. Igår försökte hon beskriva det franska språket till skillnad från andra som t ex danskan är franskan: "ett vågigt språk", så sant, men jag skulle nog aldrig kommit på den beskrivningen!

Dagen på jobbet har varit ok, en vecka kvar till semestern så det är att beta av i högarna så att man kan gå i frid nästa fredag! Kundfakturering blev dagens "grej", samt lite pärmurochisortering.

Nu blir det soffslapparmysstund tills ettan skall hämtas i stan där han kollar på Harry Potter. I morgon, gissa!!! Just det, segling!! Tvåan får dock paus denna dag. Ettan skall grillas..spöregn är utlovat.

2 kommentarer:

Christian sa...

Kan man då beskriva att Mozart har har mer "krullig" musik än t.ex Bach?

Agneta sa...

Jag har en annan beskrivning på franska: Stavas på ett sätt uttalas på ett sätt som skulle fått varenda svenskamagister att rysa