fredag 10 augusti 2007

Veckans händelser!!

Söndag 5/8
Upp 5 för att avresa med färja till Danmark 7.00. På eftermiddagen trevlig picnic med goda skaldjur i Tuen.

Måndag 6/8
Morgonbön på sjömanskyrkan, shopping i Skagen (mest fönstershopping), slappa på stranden (en del av oss hoppade i sanddynorna och i vågorna). Kvällen avslutades med familjeuppgörelse på Skiveren campings utomordentliga minigolfbana (mor vann...).

Tisdag 7/8
Se måndag...skillnad för första gången i historien har mor blivit slagen av ettan med 1 poäng i minigolg (eller om ni så vill i bangolf).

Onsdag 8/8
Morgonbön med lyssnande på Mortorps kyrkokör sedan utflykt med danska vänner till den tillsandade fyren vid Lönstrup och tillika studium av Mårups kyrka som håller på att rasa ner i havet. Mäktiga klitter!!! Lite bil härs och tvärs sedan till Tversted där vi körde ut på standen med bilen, några badade och några solade. I Tversted åt vi även glass från den blå kiosken, jag tog dock inte den med 10 kulor!! Men naturligtvis tog jag glass med GUF!! Väl tillbaka till Skagen blev det grillad korv med några ur lokalbefolkningen.

Torsdag 9/8
Morgonbön, inköp av diverse danska specialiteter, uttömning av rum. Sol och bad (urhärligt!!!) och sedan hemresa med båt 20.45, väl hemma 23.30.

Fredag 10/8
Upp 6.30. Köksarbete för mor och sova ut för ettan och tvåan. Köksarbete på EM, vad gör man inte för klubben??!!

Detta var ett kort sammandrag av veckans händelser. Vi har också ätet en massa danska specialiteter och slappat, samt läst en bok "Brustna hjärtans café", kan rekommenderas!!

Nu skall jag sova middag!!

Undrar ni vart jag skulle ha julgransljusen till!!?? Till ljusbäraren i Skagens sjömanskyrka. Bra att komma ihåg, vill ni ta med er en gåva så är vita julgransljus lika välkomna som svenskt kaffe!!

Inga kommentarer: